Kaikki lasialan palvelut Lasitekilta – ei vain lasitettuja terasseja, vaan lähes kaikki kotitalouden sisustuslasit

Mistä Lasitek sai alkunsa?

Nykyisten yrittäjien luotsaamana Lasitek on toiminut vuodesta 2018. Alkuperäisen Lasitekin tarina juontaa juurensa pidemmälle.

Vuonna 2018 Juho Junttila, Niko Pihlajaniemi ja Kaisa Pihlajaniemi hyppäsivät tuntemattomaan ja solmivat kaupat Lasitek Oy:n osakekannasta. Juho ja Niko olivat olleet aiemmin reissutöissä, minkä molemmat, perheellisinä miehinä, kokivat hieman raskaaksi. Kaisalla taas oli aiemmin päiväkotiyritys, jonka myytyään hän lähti Lasitekille taustajoukkoihin.

Lasitekin toiminta ja tuotteet

Lasitek on tavoitteellinen, kehittyvä ja kasvuhakuinen yritys. Yrityksen alkuperäiset tilat kävivät vuonna 2018 äkkiä ahtaaksi ja uusiin tuotantotiloihin muutettiinkin pian. Tuotantoa on pystytty kasvattamaan jatkuvasti ja samalla myös henkilöstömäärä on kasvanut. Tällä hetkellä Lasitekissa työskentelee vajaa 10 henkilöä.

Lasitekin toiminnan ja tuotteiden pohjana on terassien runkorakenteet ja niiden lasitukset sekä saunan lasiseinät.

Lasitekin tulevaisuus

Lasitek panostaa myös jatkossa yrityksen kehittämiseen ja palveluiden laajentamiseen, ja tämän tavoitteen eteen tehdäänkin hartiavoimin töitä joka päivä. Lasitekin tulevaisuudennäkymät ovat positiiviset ja valoisat – tämän on mahdollistanut ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökunta yhdessä yrittäjien kanssa.