Mininosturipalvelu

Käytössämme on Jekko 312SPX- mininosturi, joka soveltuu erityisesti ahtaiden paikkojen nostotöihin. Kumitelainen Jekko- mininosturi mahtuu jopa 80 cm aukosta. Nurmikollakin mininosturin on erittäin jälkiystävällinen. Nosturi voidaan varusta myös imukuppinostimella.

Hinta: Lähtömaksu 50,00€ , siirtomaksu 1,60€/ km, tuntiveloitus 110,00€ ( sis. ALV 24%)

Korjauslasitus

Hoidamme kaikenlaiset korjauslasitukset niin yksityisille kuin julkisiinkin kohteisiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan oikean lasiratkaisun ja uudelleen lasittaa ikkunat, näyteikkuna, lasiseinät, julkisivu- ja terassilasit, mitä vain tarvitset.

Kiinteistöjen turvakalvotukset ja aurinkosuojakalvotukset

Turvakalvo suojaa ikkunaa ilkivallalta ja toimii myös sirpalesuojana. Turvakalvoitusta käytetään usein mm. myymälöiden näyteikkunoissa, koulujen ja päiväkotien ovilaseissa, teollisuustiloissa ja toimistoissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa.

Kysy lisää >>

Aurinkosuojakalvo vähentää sisätiloissa auringon lämpösäteilyä ja häikäisyä sekä ehkäistä huonekalujen haalistumista. Aurinkosuojakalvo ehkäisee jopa 99 % UV-säteilystä.Valikoimamme kattaa sekä peilikalvot että kirkkaat UV-suojakalvot.

Ota yhteyttä ja kysy lisää >>

Tuotteiden asennukset Nivalassa ja lähiseudulla

Asennusaluekartta

Voit tilata meiltä myös tuotteen asennuspalvelun 150 kilometrin säteellä Nivalasta. Asennuksen hoitaa aina osaava asiantuntijamme joustavasti toiveidesi mukaan!