Kiinteistöjen turvakalvotukset ja aurinkosuojakalvotukset

Turvakalvo suojaa ikkunaa ilkivallalta ja toimii myös sirpalesuojana – rikkoutuessaan kalvo estää sirpaleiden leviämisen ympäriinsä vähentäen samalla loukkaantumisriskiä. Turvakalvo on materiaaliltaan sitkeää, läpikuultavaa polyesterilaminaattia, joka myös vaikeuttaa ja hidastaa varasta lasin läpi murtautuessa.

Turvakalvoitusta käytetään usein mm. myymälöiden näyteikkunoissa, koulujen ja päiväkotien ovilaseissa, teollisuustiloissa ja toimistoissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa.

Kysy lisää >>

Aurinkosuojakalvo on hyvä valinta, kun halutaan vähentää sisätiloissa auringon lämpösäteilyä ja häikäisyä sekä ehkäistä huonekalujen haalistumista. Aurinkosuojakalvo ehkäisee jopa 99 % UV-säteilystä.

Aurinkosuojan ansiosta ilmastoinnin tarve vähenee ja auringon aiheuttamaa lämpökuormaa voidaan vähentää huomattavasti rakennuksen sisällä. Aurinkosuojakalvo ehkäisee myös talvella tapahtumaa lämmön karkaamista rakennuksesta, jolloin lisälämmitystä tarvitaan vähemmän. Aurinkosuoja tuo myös näkösuojaa esimerkiksi toimistoon.

Valikoimamme kattaa sekä peilikalvot että kirkkaat UV-suojakalvot.

Ota yhteyttä ja kysy lisää >>

Tuotteiden asennukset Nivalassa ja lähiseudulla

Asennusaluekartta

Voit tilata meiltä myös tuotteen asennuspalvelun 150 kilometrin säteellä Nivalasta. Asennuksen hoitaa aina osaava asiantuntijamme joustavasti toiveidesi mukaan!