Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kuvata mahdollisimman läpinäkyvästi, kuinka käsittelemme henkilötietojasi Lasitekin verkkokaupan yhteydessä. Jos jokin asia jää sinulle kuitenkin epäselväksi, tai sinulla on mitä tahansa kysyttävää rekisteröitynä, olethan yhteydessä meihin meilitse verkkokauppa@lasitek.fi.

Saatamme päivittää tätä tietosuojaselostetta johtuen muutoksista käsittelytoimenpiteissämme tai soveltuvassa lainsäädännössä. Ajantasaisen tietosuojaselosteen löydät aina verkkosivuiltamme.

Keitä olemme

Lasitek Oy

2903463-4

Pajatie 23, 85500 Nivala

verkkokauppa@lasitek.fi

Miksi käsittelemme henkilötietojasi? 

Kun vierailet verkkosivuillamme: 

Kun vierailet verkkosivuillamme, käsittelemme ja tallennamme automaattisesti palvelimen lokitiedostotietoja, kuten IP-osoitteesi, erilaisia aikaleimoja sekä muita tietoja käyttämästäsi laitteesta. 

Käytämme näitä tietoja ensinnäkin mahdollistaaksemme pääsyn verkkosivuillemme sekä analysoidaksemme, raportoidaksemme ja parantaaksemme verkkosivustomme laatua. Esimerkiksi erilaiset verkkoselaimet näyttävät verkkosivustoja eri tavoin. Tämän vuoksi käsittelemme tietoja käyttämästäsi selaimesta, jotta voimme varmistaa, että verkkosivu näkyy sinulle oikein. Näiden lisäksi, käytämme näitä tietoja diagnosoidaksemme mahdollisia teknisiä ongelmia verkkosivuilla. Esimerkiksi jos selaimesi yrittää ottaa yhteyttä verkkosivustoomme tässä kuitenkaan onnistumatta, tutkimme mikä tällaisen virheen aiheuttaa ja yritämme korjata sen. 

Tietojen säilytysaika: 1 vuosi

Käsittelyn oikeusperuste: oikeutettu etu

Kun otat meihin yhteyttä: 

Käsittelemme luonnollisesti henkilötietojasi, kuten sähköpostiosoitettasi, nimeäsi, lähettämääsi viestin sisältöä kun otat meihin yhteyttä tai pyydät meiltä tarjousta.Käsittelemme näitä tietoja vastataksemme kysymyksiisi sekä asiakassuhteen hoitamiseksi. 

Tietojen säilytysaika: 1 vuosi

Käsittelyn oikeusperuste: suostumus

Tilausten toimittaminen, käsittely ja arkistointi 

Tilausten käsittelemiseksi sekä tilaamiesi tuotteiden toimittamiseksi käsittelemme tiettyjä henkilötietojasi kuten, yhteystietojasi sekä tietoja tilatuista tuotteista. Käytämme myös ulkopuolisia maksupalveluiden tarjoajia, jotka käsittelevät henkilötietojasi tilaamiesi tuotteiden maksamisen yhteydessä. 

Tietojen säilytysaika: 1 vuosi

Käsittelyn oikeusperuste: Henkilötietojen käsittely on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi sekä kirjanpitolain asettamien säilytysaikojen noudattamiseksi.

Kuinka pidämme tietosi turvassa? 

Teemme parhaamme pitääksemme kaikki tietosi turvattuna. Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset keinot turvataksemme Sinun tietojasi vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoamiselta, häviämiseltä, muokkaamiselta, luvattomalta siirrolta, luovutukselta tai pääsyltä.

Luovutammeko tietojasi kolmansille osapuolille? 

Käytämme apuna henkilötietojen käsittelyssä palveluntarjoajia. Olemme tehneet sopimuksellisia järjestelyitä näiden yritysten kanssa varmistaaksemme, että nämä käsittelevät henkilötietoja vain meidän lukuumme. Seuraavat kolmansia osapuolia käytetään Sinun tietojesi käsittelyn yhteydessä:  

Palveluntarjoaja Käyttötarkoitus Sijainti 
LevelUp Oy LevelUp Oy ylläpitää verkkosivustoamme Suomi 
Palvelintarjoaja Seravo Oy toimittaa meille palvelimia, joilla henkilötietojasi säilytetään EU
Paytrail Oy Paytrail Oy tarjoaa meille maksutapapalvelut.Suomi
 

Näiden lisäksi käytämme Google Analyticsiä verkkosivujemme analysointiin. Tiettyjä sivuston käyttöön liittyviä tietojasi, kuten IP-osoitteesi välitetään Googlelle, joka tallentaa ne omille palvelimilleen. Lisätietoja Googlen suorittamasta henkilötietojen käsittelystä löydät täältä: http://www.google.com/policies/privacy/  

Hyödynnämme myös tilausten maksamisessa ulkopuolisia maksupalveluntarjoajia, jotka käsittelevät maksamisen yhteydessä henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Lisätietoja saat verkkokauppa@lasitek.fi.

Mitä oikeuksia sinulla on rekisteröitynä? 

Tietosuoja-asetuksen mukaisesti, Sinulla on tiettyjä oikeuksia koskien tietojesi käsittelyä: 

Oikeus päästä tietoihisi: 

Sinulla on oikeus koska tahansa pyytää vahvistus siitä, käsittelemmkö Sinun tietojasi vai emme. Jos käsittelemme Sinun tietojasi, Sinulla on oikeus saada pääsy ja saada kopio tiedoistasi.  

Oikeus oikaista tietosi: 

Jos arvelet, että tiedot, joita säilytämme ovat virheellisiä tai vanhentuneita, voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää meitä oikaisemaan kyseiset tiedot.  

Oikeus tulla unohdetuksi: 

Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan sinun tietosi, ja me toteutamme pyynnön, paitsi jos meillä on laillinen velvollisuus säilyttää tietoja tai jos meillä on muita päteviä syitä säilyttää niitä. Esimerkiksi jos tarvitsemme joitain tietoja vahvistaaksemme liiketapahtuman tai me puolustaudumme tai valmistaudumme oikeudelliseen vaateeseen.  

Oikeus rajoittaa käsittelyä: 

Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää meitä keskeyttämään tietojesi käsittely, esimerkiksi jos tarvitset tietojasi oikeudellisten toimien aloittamista, toimeenpanemista, puolustamista varten ja haluat, että me emme poista sellaisia tietoja säilytysaikojemme mukaisesti.  

Oikeus siirtää Sinun tietosi: 

Sinulla on oikeus saada tietyt tietosi yleisesti käytössä olevassa, koneluettavassa muodossa, jotta voit siirtää ne toiselle yritykselle.  

Oikeus vastustaa käsittelyä: 

Tietyissä tilanteissa sinulla on myös oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä, ja me lopetamme kaiken käsittelyn, paitsi kun uskomme, että meillä on päteviä syitä jatkaa käsittelyä. Voit myös koska tahansa vastustaa käsittelyä, jota me teemme suoramarkkinointia varten.  

Oikeus tehdä valitus: 

Mikäli koet, että tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi on loukattu, sinulla on aina oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle osoitteessa www.tietosuoja.fi 

Kysyttävää? 

Jos sinulla on jotain kysyttävää ja tai tietoa koskien tätä tietosuojaselostetta tai sinun oikeuksiasi rekisteröitynä, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä verkkokauppa@lasitek.fi.