Laadukkaat, tarpeisiisi räätälöidyt terassilasit Lasitekilta. Voit tilata Nivalaan + 150 km alueelle myös vaivattoman asennuspalvelumme! Hanki kotiisi ympärivuotinen lisähuone terassilasituksen avulla.

Voit tilata terassilasit asennettuna seuraavilla paikkakunnilla:

Terassilasituksen ansiosta voit kahvitella terassilla oli sää mikä tahansa. Lisälämmityksen avulla terassilla voidaan oleskella myös talvella. Lasitettu terassi lisää kotisi viihtyvyyttä ja antaa turvaa ja suojaa melulta ja pölyltä. Sään ollessa kaunis ja lämmin, voit helposti siirtää lasiseinät syrjään ja nauttia luonnosta. Kotimainen Lasitek-terassilasitus on erinomainen valinta Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Valmistamme terassilasitukset aina mittatilaustyönä, avaimet käteen -palveluna juuri sinun kotiisi sopivaksi. Olemme apunasi terassiprojektissa alusta loppuun saakka – maarakennustöistä ja perustuksista alkaen lasitetun terassin valmistumiseen asti.

Asennusaluekartta

Voit tilata meiltä myös tuotteen asennuspalvelun Nivalan ja lähiseudun (+150 km) alueella. Asennuksen hoitaa aina osaava asiantuntijamme joustavasti toiveidesi mukaan!

Voit myös tilata terassilasituksia suoraan verkkokaupastamme.

Kysythän apua, jos terassilasituksien valinta mietityttää! Tulemme mielellämme paikalle katsomaan ja suunnittelemaan terassilasituksen juuri sinun toiveitasi vastaavaksi.